Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Boeket wit

17,95

Boeket wit

Een wit boeket kan altijd. Het is voor elke gelegenheid geschikt en daardoor leuk om te geven.

Afhalen en bezorgen kan dezelfde dag al! Mits u het voor 12:00 uur besteld. Geef dit tijdig aan in de opmerkingen bij de afrekenpagina.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Wit boeket

Soms hoeft het allemaal niet met zoveel kleur en wilt u juist een beetje rust in huis aanbrengen of weggeven. Dit kunt u het beste doen met een wit boeket. De bloemen uit zichzelf stralen al een hoop rust uit, maar ze geven je wel net een fleurige boost.

Met een wit boeket zit u eigenlijk altijd goed u kunt iemand feliciteren, maar ook iemand beterschap wensen bijvoorbeeld,

Wat u zoal in een wit boeket kunt verwachten:

  • Rozen
  • Lisianthus
  • Gerbera
  • Antirrhinum (Leeuwenbek)
  • en nog veel meer

Deze samenstelling kan verschillen, maar dit is één van de voorbeelden. Wij werken met seizoensgebonden producten en hierdoor kunnen de bloemen afwijken.

Heeft u ook nog een kaartje nodig? Schrijf deze dan in het menu hierboven en wij zorgen dat deze aan het boeket wordt bevestigd.

Toch opzoek naar iets met meer kleur? Bekijk dan dit boeket eens

Dit boeket wordt geleverd exclusief de vaas.

Afhalen en bezorgen kan dezelfde dag al! Mits u het voor 12:00 uur besteld. Geef dit tijdig aan in de afleverdatum bij de afrekenpagina.

 

Voorlopig kan er alleen bezorgd worden rondom: Ermelo, Putten en Harderwijk. Wij hopen dit gebied zo snel mogelijk te kunnen uitbereiden en laten dit dan aan u weten. Mocht u een hele grote bestelling net buiten deze gebieden hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Boeket wit

SKU 65 Category