Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen arrangement

Bekijk hier meer over onze droogbloemen arrangement

Ze zijn helemaal terug van weggeweest. De droogbloemen! Ze zijn super gaaf en makkelijk in de verzorging ze hebben namelijk helemaal niks meer nodig. Wij zien dat steeds meer mensen dit leuk vinden om in huis te hebben en gaan er dus voor zorgen dat ook wij verschillende droogbloem arrangementen kunnen leveren.

De droogbloemen zijn al te vinden in ons Atelier, maar kunnen ook worden besteld op de webshop. Op de webshop zullen er verschillende keren per maand nieuwe items verschijnen.

Wat zult u zoal vinden om de webshop en kunt u bekijken in het Atelier?

In de webshop zullen wij verschillende soorten droogbloemboeketten en andere items zetten. U kunt ze zelf samen komen stellen, maar ook wij kunnen ze voor u samenstellen via de webshop.

Ook hebben we een aantal stolpen die op verschillende manieren gevuld kunnen worden met droogbloemen.  En wat dacht u van droogbloemkransen die helemaal met de hand worden samengesteld en gemaakt, ook deze zult u kunnen vinden in de webshop.  Zelfs hebben we een aantal droogbloemkransen op een standaard voor u klaar gemaakt. In het Atelier kunt u alles bekijken wat er op de website afgebeeld staat. Zo kunt u de producten toch even van dichtbij bekijken, want als u het ziet weet u precies wat u kunt verwachten van uw webshop bestelling.

In de webshop staat ook een doe-het-zelf pakket waarmee u zelf een mooie droogkrans zou kunnen maken. In dit pakket zult u echt alles kunnen vinden wat u nodig heeft om een krans te kunnen maken. Dit is natuurlijk een leuk idee om samen met uw (klein)kinderen te doen. Lekker samen creatief zijn.

Dus wanneer u elke week een vers boeket en heel veel verzorging nu niet meer zo ziet zitten kunnen wij u zeker een droogbloemen arrangement aanraden! Het staat met veel sfeer bij u in huis en u hoeft er zelf niks meer aan te doen, of in ieder geval alleen maar van te genieten.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Zakelijke arrangementen

Hoe gaaf is het niet als u nieuwe potentiele klant binnenkomt en meteen een pronkstuk op uw balie ziet staan. Dit maakt direct indruk en zorgt ervoor dat er een heleboel vrolijkheid meekomt. Dit is toch wat u meteen wilt?

En dit niet alleen natuurlijk, hoe fijn is het voor jou werknemers als ze zich ook al meteen fijn voelen op de werkvloer? De werkvloer staat er al om bekend dat we daarop hard werken en meestal weinig te zien hebben, maar is het geen fijn idee dat er op sommige plekken dan een arrangement kan staan dat u werknemers tijdens het werken een beetje gezelligheid kan bieden. Voor u leuk, maar ook zeker voor uw werknemers.

De droogbloemen zijn daar zo geschikt voor. U hoeft er niks aan te doen. Wij komen langs en brengen de vaas met bloemen. Wij helpen u zelfs graag met het vinden van een geschikte plek. U zet de vaas neer en u kunt er meteen van gaan genieten. Meer dan dit hoeft u niet te doen, want de droogbloemen hebben geen verdere verzorging meer nodig.

Wij kunnen ook tot een regeling komen dat wij een aantal keer per jaar langs kunnen komen om de bloemen weer te veranderen voor andere droogbloem arrangementen.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarde.

Extra informatie: Wist u dat....

Alles wat wij maken, met de hand wordt samengesteld? U kunt daardoor ook makkelijker zelf iets naar eigen wens laten samen stellen. Zo kunt u dus een bepaald ontwerp laten aanpassen als er net niet de juiste kleuren in zitten. 

U kunt daarover altijd contact met ons opnemen en dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Ook hebben we soms exclusieve dingen die dan bijvoorbeeld niet op de webshop staan, die wij dan gebruiken voor uw producten. 

Touwkrans