Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Kerstworkshop 2023

Kerstmis, een gezellige tijd waarin we het huis vaak gezellig maken met elkaar. Daar hoort natuurlijk ook een gezellige kerstworkshop 2023 bij. De kerstworkshop wordt gegeven bij Riebroeks Bloemetje en ligt in de omgeving van Ermelo, Putten en Harderwijk. We gaan hopelijk dit jaar een gezellige tijd met elkaar tegemoet. 

We gaan dit jaar een mooie kerstster maken. Deze kerstster wordt gemaakt voor in huis of eventueel aan de deur. We gaan hem maken op een frame in de vorm van een ster, deze mogen jullie allemaal helemaal zelf opmaken met kerstgroen, droogbloemen, verlichting en allemaal andere decoraties. Jullie mogen alles zelf uitkiezen er is geen vaste volgorde voor de sterren.

Uiteraard kunt u ook nog kiezen voor de voor een doe-het-zelf pakket. 

We hebben dit jaar 2 avonden gepland voor de workshops:

  •  dinsdag 12 december 2023 vanaf 19:00 uur  VOL
  •  woensdag 13 december 2023 vanaf 19:00 uur VOL
  • Wilt u nog graag meedoen? Stuur ons dan een mailtje dan kijken we graag met u mee voor een optie . 

 

De kosten van een workshop bedragen €35,00 per persoon en dat is inclusief een hapje en een drankje.

Het is ook mogelijk om een doe-het-zelf pakket aan te schaffen, hierin zitten alle producten die u nodig heeft in één pakket. Dan kunt u hem zelf maken in uw eigen tijd. De kosten van een doe-het-zelf pakket zijn €35,00 excl. verzendkosten. De doe-het-zelf pakketten worden na verwachting rond begin december verstuurd.

Inschrijven kan direct hieronder met het formulier. Zit de juiste datum er niet bij? Geef ons dan een berichtje misschien kunnen we iets voor u betekenen. Het is ook mogelijk om met een eigen groep te komen, er is te reserveren vanaf 4 personen. Mocht u nog andere vragen hebben, kunt u ons altijd een mail sturen op info@riebroeksbloemetje.nl

Let op wij hebben maar een bepaald aantal frames, hiervoor geldt op=op! Wacht dus niet te lang met bestellen of inschrijven. 

Kerstster voor kerst
Deze leuke kerster is een voorbeeld, jullie mogen natuurlijk zelf een eigen krans opmaken.

Hieronder kunt u zich direct inschrijven voor de kerstworkshop 2023:

Inschrijfformulier kerstworkshop 2023