Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Peperomia

4,75

Peperomia

Groen blijvende sterke plant

Uitverkocht

Beschrijving

Peperomia

Een super mooie gevulde peperomia. Dit is één van de vele verschillende soorten van de Peperomia.

Standplaats en licht

Het is voor de peperomia belangrijk dat deze veel licht krijgt. Dit omdat deze variant veel bladgroenkorrels heeft in de bladeren. De plant houdt van licht, maar het liefst geen direct zonlicht. Wanneer de plant teveel direct zonlicht krijgt zal deze gele verkleuringen krijgen. Deze plant houdt niet heel erg van tocht

Water 

Geef je plant regelmatig water. De grond mag tussen de gietbeurten best een beetje opdrogen, want de Peperomia houdt absoluut niet van natte voeten. U kunt ook de plant water geven via de onderkant. Zet hem op een schaaltje doe daar wat water in en laat het hem opdrinken vanuit het schaaltje.

Af en toe de plant besproeien kan ook geen kwaad, maak de bladeren niet te nat. Het besproeien zorgt er wel voor dat er geen stof op de plant kan komen. Stof kan voor een nadelig groeieffect zorgen.

Luchtzuiverend

De peperomia is een luchtzuiverende plant. De plant kan dus schadelijke stoffen uit de lucht zuiveren.

Let op dit is een levend product en kan dus afwijken van de afbeelding. Dit kan dus betekenen dat de plant die u geleverd krijgt misschien meer/minder blad heeft of bijvoorbeeld een net iets andere vorm.

Peperomia

SKU P204 Category