Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Medinilla

23,95

Medinilla

Een bloeiende kamerplant, die vrij makkelijk te houden is. Verdere informatie over verzorging en standplaats vind u onderaan

Uitverkocht

Beschrijving

Medinilla

De medinilla is een kamerplant die één of meerdere mooie grote bloem(en) kan aanmaken. De plant staat daardoor ook echt bekend om de hangende bloemen die gemiddels 3 tot 5 maanden bloeien.

Verzorging

De medinilla heeft graag een lichtvochtige bodem. Geef de plant daarom wekelijks een scheutje water. Controleer een paar dagen na het water geven of de grond nog vochtig is. De bladeren van de Medinilla gaan slag hangen wanneer de plant water nodig heeft. U kunt de medinilla beter een keer te weinig water geven dan teveel. De Medinilla is een tropische plant dus deze mogen ook zeker een keer besproeit worden met water.

Licht en warmte

We raden een plek met veel indirect zonlicht aan voor de Medinilla. De plant houdt van licht dus een plek voor een raam op het zuiden is een goede plek. De plant kan dus gemakkelijk in je vensterbank.

Direct zonlicht is niet zo’n groot succes. Plaats de Medinilla in de zomer dus iest verder van het raam als deze in direct zonlicht komt te staan. Wanneer de Medinilla uitgebloeid is, kan de plant op een koele plek komen te staan, wel in het licht en na enkele maanden zal deze opnieuw gaan bloeien.

Minimale temperaturen: overdag 14 graden en in de nacht 10 graden.

Voeding

Geef de Medinilla geen voeding wanneer er een bloem aan de plant groeit. Na de bloeiperiode kunt u de plant uiteraard wel voeding geven. Als u voeding geeft is het belangrijk dat je voeding geeft voor bloeiende kamerplanten.

Wij verkopen vooral de Medinilla magnifica als kamerplant. Let op elke kamerplant kan anders zijn omdat wij werken met levende producten.

Gemiddelde hoogte : +/- 55 cm en potmaat 17.

Let op dit is een levend product en kan dus afwijken van de afbeelding. Dit kan dus betekenen dat de plant die u geleverd krijgt misschien meer/minder blad heeft of bijvoorbeeld een net iets andere vorm.

Medinilla

SKU P203 Category