Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Kunstbloemen boeket

53,95

Kunstbloemen boeket

Neem een mooie vaas vol met zijde kunstbloemen.

Hier kunt u lang van genieten en het heeft weinig verzorging nodig.

excl. de vaas

Uitverkocht

Beschrijving

Kunstbloemen boeket

Kunstbloemen zijn makkelijk in de verzorging, ze hebben namelijk helemaal niks nodig! Bij ons kunt een een kunstbloem boeket bestellen. Er zijn verschillende kleuren en eventuele maten beschikbaar. De kunstbloemen die op de foto ziet is de grootste maat. U kunt in het keuze menu zelf uw eigen kunstbloem boeket samen stellen. U kunt er ook voor kiezen om hem samen met een vaas of pot te laten bezorgen.

U kunt natuurlijk ook een vaas of pot van thuis meenemen en deze op bestelling laten vullen. U kunt een keuze maken uit de poten en vazen die bij ons op de webshop staan, maar u kunt ook altijd contact opnemen voor extra mogelijkheden voor potten of vazen die wij hebben, maar nog niet online staan.

In het keuze menu kunt u aangeven welke maat boeket u graag zou willen. Verder kunt u aangeven welke tinten u graag zou willen hebben in het boeket. Mocht u een vaas of pot willen kunt u deze eventueel bestellen via de webshop en anders nog contact met ons opnemen. Wij zullen uw bestelling dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Let op wij werken met producten en items die met de hand worden gemaakt, deze kunnen dus afwijken van de afbeelding. Het boeket op de afbeelding wordt geleverd exclusief de vaas.

Voor eventuele vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Kunstbloemen boeket

SKU 60 Categorie Tags ,