Gratis verzending vanaf € 50
Bloemen voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis retourneren

Vierkante stolp

21,95

Vierkante stolp

De ronde stolpen zijn er al even, maar wat dacht u van deze mooie vierkante stolp. Hier kan echt alles in, omdat er geen deksel op zit. Ook plantjes kunnen hier dus goed in verblijven.

U kunt het zelfs opgemaakt bij ons bestellen. U heeft dan de keuze uit een opgemaakte stolp met droogbloemen of natuurlijk opgemaakt met plantjes en andere natuurlijke producten.

Uitverkocht

Beschrijving

Vierkante stolp

Hoe gaaf is dit soort? Eens iets anders dan een ronde stolp. Deze stolp is perfect voor in huis en u kunt er van alles inzetten. U kunt er bijvoorbeeld plantjes in doen, maar ook een stuk met droogbloemen zou perfect kunnen staan.

Deze stolp is van glas met een dichte onderkant. Deze kan van hout (maat S) of van metaal zijn (Maat M en L). De bovenkant van de stolp is open zo kan eigenlijk alles erin.

De stolp is er in verschillende maten. De kleinste maat is een S en die is ongeveer 18,5 x 13,5 x 17. Maat M en L komen zo snel mogelijk op de webshop te staan. Houdt hem dus goed in de gaten!

De levertijd van deze stolp is ongeveer 5 werkdagen. U kunt er ook voor kiezen om deze stolp opgemaakt te bestellen. Dan kan er een keuze gemaakt worden met gekleurde droogbloemen of natuurlijk met plantjes en andere materialen. U kunt dit aangeven in het keuze menu.