Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Paardenhoofd deurhanger

35,00

Paardenhoofd deurhanger

Een paardenhoofd tussen de 50 en 60 groot en breed. Deze is speciaal gemaakt voor alle dierenliefhebbers.

Ook meerdere en verschillende varianten beschikbaar, vraag hiervoor naar de mogelijkheden via de contact pagina.

Let op! Er zit een langere levertijd op deze deurhanger, dit omdat hij na de bestelling pas vers voor u wordt klaargemaakt. Levertijd ongeveer 5 tot 6 werkdagen.

Uitverkocht

Beschrijving

Paardenhoofd deurhanger

Een kerststuk in de vorm van een paardenhoofd, het paardenhoofd is ongeveer 50-60 cm hoog en breed. Dit kan een beetje afwijken, omdat deze paardenhoofden met de hand worden gemaakt. De paardenhoofden worden gemaakt met verschillende soorten groen. Ze worden daarna gedecoreerd met verschillende producten.

Super leuk voor aan de deur. Wij raden aan om hem wel buiten op te hangen dit ivm met de houdbaarheid van de groensoorten. Buiten blijven deze het langste goed. U kunt wel af en toe de groensoorten een beetje besproeien met water, zo blijven deze nog langer goed.

Let op! Deze producten worden handgemaakt en kunnen dus afwijken van de afbeelding. Ook hebben deze producten een langere levertijd, omdat ze pas na de bestelling voor u gemaakt worden.

Mocht u nu wel graag een deurhanger hebben, maar liever een ander dier? Dat is geen probleem, wij maken ook hondenhoofden en eventueel kattenhoofden voor aan de deur in echte kerststijl.

Paardenhoofd deurhanger

SKU 129 Category