Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Hondenhoofd deurhanger

35,00

Hondenhoofd deurhanger

Leuk voor de dierenliefhebbers onder ons. Een echt hondenhoofd gemaakt van verschillende soorten kerstgroen.

Ook meerdere en verschillende varianten beschikbaar, vraag hiervoor naar de mogelijkheden via de contact pagina of bekijk onze paardenhoofden.

Let op! Er zit een langere levertijd op deze deurhanger, dit omdat hij na de bestelling pas vers voor u wordt klaargemaakt. Levertijd ongeveer 5 tot 6 werkdagen.

Uitverkocht

Beschrijving

Hondenhoofd deurhanger

Een hondenhoofd deurhanger is ideaal voor een dierenliefhebber die graag eens iets anders wil met kerst. Dit is een hondenhoofd die ongeveer 30 cm hoog is en 60 cm breed. Dit kan afwijken omdat wij deze producten met de hand maken.

De hondenhoofden worden gemaakt met verschillende soorten groen. Ze worden daarna gedecoreerd met verschillende producten.

Super leuk voor aan de deur. Wij raden aan om hem wel buiten op te hangen dit ivm met de houdbaarheid van de groensoorten. Buiten blijven deze het langste goed. U kunt wel af en toe de groensoorten een beetje besproeien met water, zo blijven deze nog langer goed.

Let op! Deze producten worden handgemaakt en kunnen dus afwijken van de afbeelding. Ook hebben deze producten een langere levertijd, omdat ze pas na de bestelling voor u gemaakt worden.

Ook beschikbaar in een paardenhoofd deze is ook te zien op de webshop of eventueel zelfs een kattenhoofd mocht hier veel vraag naar zijn, deze moet op dit moment nog worden besteld via de contact pagina of een mailtje.

Hondenhoofd deurhanger

SKU 130 Category