Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen kerstkrans

17,95

Droogbloemen kerstkrans

Mooie droogbloemen krans met verschillende soorten droogbloemen en nobilis. Deze krans heeft een doorsnede van 30 cm en is gemaakt op een eenvoudige stalen frame.

Let op dit is een handgemaakt en natuurlijk product en kan dus afwijken van de afbeelding.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Droogbloemen kerstkrans

Dit is een  kerstkrans die deels gemaakt is met droogbloemen op een eenvoudig stalen frame. Dit is een krans waarin een aantal verschillende soorten droogbloemen verwerkt, maar ook nobilis. Het drooggroen zal altijd mooi blijven, met de nobilis heeft u kans dat deze na enige tijd misschien uit kan gaan vallen. Deze kunt u eenvoudig na kerst vervangen door een andere droogbloem zo kunt u nog lang plezier houden van de droogbloemen krans.

De krans heeft een doorsnede van 30 cm. Het is gemaakt op een eenvoudige ronde stalen krans, maar deze is eigenlijk niet meer te zien omdat hij volledig gevuld is met de droogbloemen. U kunt de krans aan de bovenkant eenvoudig openen en sluiten zodat u deze eventueel ergens omheen zou kunnen doen. Er zit nu een jutte touw aan waarmee u gemakkelijk de krans op kunt hangen.

Deze krans is dus gemaakt op een eenvoudige stalen frame, mocht u een krans willen waarbij het frame ook zichtbaar is en zwart of goud van kleur kunt u kijken bij alle overige droogbloemen kransen.

Let op dit is een handgemaakt en natuurlijk product en kan daardoor afwijken van de afbeelding.

Droogbloemen kerstkrans

SKU 141 Category