Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Amaryllis op houten schijf

23,95

Amaryllis op houten schijf

Een houten schijf gevuld met 3 rode amaryllis bollen en verlichting.

Let op dit zijn levende producten die met de hand worden gemaakt en deze kunnen dus afwijken van de afbeelding.

De Amaryllis heeft al een knop, dit omdat wij zeker willen weten dat er iets uitkomt. Het duurt zeker nog enige tijd voordat deze uit is. Er komen ook meerdere knoppen in de bollen.

Uitverkocht

Beschrijving

Amaryllis op houten schijf

Een houten schijf gevuld met 3 rode amaryllis bollen, lampjes en verschillende soorten kerstgroen. Deze schijf is helemaal klaar voor de feestdagen.

U hoeft er helemaal niets meer aan te doen, deze houten schijf is gelijk klaar voor gebruik.

Aan de amaryllis bollen hoeft u ook geen enkele verzorging meer te doen. De amaryllissen hebben namelijk alle benodigde voedingstoffen in de bol zelf zitten.

Tijdens het vervoer zullen wij zo goed mogelijk ons best doen om de schaal zo netjes mogelijk bij u te krijgen. Tijdens het transport zit er dus touw om de amarylis bollen, dit kunt u er thuis gerust weer vanaf halen.

Let op de afbeelding dient als voorbeeld, het daadwerkelijke model kan afwijken ivm aanvoer van de verschillende soorten groen. Ook worden de producten met de handgemaakt en kunnen ze dus licht afwijken van de afbeelding.

De amaryllissen zijn al een beetje uit, dit omdat wij zeker willen weten dat er ook daadwerkelijk een knop in is te vinden.

Wilt u graag een losse amaryllis met verlichting? Bekijk dan deze eens!

Het geheel wordt exclusief de batterijen geleverd.

Amaryllis op houten schijf

Category