Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bruidsboeket pastel

85,00

Bruidsboeket pastel

Het is leuk om bij de bruiloft een mooi bruidsboeket te hebben, wij helpen u daar graag mee verder.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een bruidsboeket.

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Bruidsboeket pastel

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Jullie willen graag een bruidsboeket pastel laten maken, dat kan! Wij kunnen eigenlijk alles maken, maar hebben op onze webshop enkele voorbeelden geplaatst zodat jullie een klein beetje inspiratie op kunnen doen. Jullie mogen altijd een afspraak maken om een gesprek aan te vragen voor het laten maken van een bruidsboeket.

Wij hebben een uitgebreide bruidswerk pagina die jullie ook eens kunnen bekijken. Contact opnemen is altijd vrijblijvend en wij helpen u graag verder.

Het boeket en de prijzen op de webshop zijn vanaf prijzen. De bloemen van een bruidsboeket kunnen afwijken dit ivm de aanvoer en de periode waarin jullie zullen gaan trouwen.

Toch kunt u doormiddel van het keuzemenu hierboven wel een bestelling doorgeven, wij nemen uiteraard altijd contact met jullie op over bepaalde wensen. Ook sturen wij altijd een bevestiging of wij alles juist hebben begrepen uit de bestelling.

Let op, bruidswerk verzenden wij niet. Eventuele bezorging kunnen we natuurlijk altijd overleggen. Ook kunnen er nog eventuele bijkomende kosten zijn, deze dienen voor aflevering te zijn voldaan.

Het keuzemenu heeft een aantal keuzes waar u over na kunt denken tijdens het bestellen van een bruidsboeket pastel;

 • Jullie mogen aangeven hoe het boeket gemaakt mag worden. Hierbij heeft u twee keuzes,
  • Modern gebonden wat betekent dat de bloemen links en rechts verschillende hoogtes hebben en er een aantal dingen uitsteken, zoals groen of bepaalde bloemen (boeket op de foto heeft licht verschillende hoogtes en uitstekende bloemetjes).
  • Of willen jullie een strak gebonden boeket (klassiek) dat volledig rond is en waarbij alle bloemen op dezelfde hoogte zitten.
 • De afwerking kan hier worden aangeven, hierbij kunnen jullie uit twee opties kiezen
   • Afwerking met Jutte touw
   • Afwerking met Lint (bijpassend aan het boeket of een kleur naar keuze)
 • In de opmerkingen kunnen jullie verschillende dingen achterlaten zoals een bloemenkeuze of de kleuren van het lint, maar hier mogen ook eventuele andere opmerkingen geplaatst worden.

Let op, mocht u dit boeket bestellen kan het voorkomen dat er andere bloemen in dit boeket verwerkt zitten. Wij werken met seizoensgebonden bloemen en deze kunnen soms een tijdje niet leverbaar zijn. Ook is dit allemaal handgemaakt en kan het daardoor afwijken van de afbeelding.

De prijzen zijn vanaf prijzen, defintieve prijzen kunnen we pas geven na een bruidsgesprek