Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bruidsboeket droogbloemen

85,00

Bruidsboeket droogbloemen

Wilt u graag een bruidsboeket door ons laten samenstellen? Dat is mogelijk!

Dit kan door het keuzemenu in te vullen of door contact met ons op te nemen.

Beschikbaar via nabestelling

Wilt u het boeket met jutte touw of lint af laten werken

Beschrijving

Bruidsboeket droogbloemen

Een bruidsboeket gemaakt van droogbloemen, zien wij en u vast ook steeds vaker. Wij zijn veel bezig met droogbloemen en kunnen u daardoor ook voorzien van een bruidsboeket volledig of deels van droogbloemen.

Een voordeel van een bruidsboeket met droogbloemen is dat het vaak niet zo zwaar is als een bruidsboeket met verse bloemen. Ook kunt u na de bruiloft het bruidsboeket gelijk op een mooie plek zetten, zodat je er meteen van kunt genieten zonder dat u het weg hoeft te gooien of moet laten drogen. Het is natuurlijk wel verstandig om het boeket niet in de volle zon te zetten, zo blijft het hij het langste mooi.

Het samenstellen kan via ons keuze menu, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om eens langs te komen voor een vrijblijvend gesprek.

Bestelt u het bruidsboeket via het keuzemenu? Vaak nemen wij dan nog wel even contact met u om alles door te spreken, zodat wij zeker weten dat we het juiste bruidsboeket voor u klaarmaken.

Wilt u eerst meer informatie over bruidswerk? Bekijk dan onze brochure eens!

In het keuzemenu kunt u kiezen uit de kleuren van de droogbloemen, of u het boeket met jutte touw of lint wilt laten afwerken en of u nog bijzonderheden heeft voor ons.

Heeft u nog verdere vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.