Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Vaasje gevuld met bloemen

8,95

Vaasje gevuld met bloemen

Het is een kant en klaar vaasje wat je zo mee kunt nemen! Hij is makkelijk in gebruik want al het werk vooraf is al gedaan.

 

 

Uitverkocht

Beschrijving

Vaasje gevuld met bloemen

De vaasjes zijn kant en klaar en kunnen zo mee worden genomen. Leuk als een klein presentje of gewoon leuk voor thuis.

Het is een vaasje waar u lang plezier van zult hebben, want hij is gevuld met verse bloemetjes. De prijs is inclusief het vaasje. Wanneer de bloemen uitgebloeid zijn kunt u hem makkelijk laten hervullen bij ons.

Het kleine vaasje ziet u op de eerste foto en is ongeveer 10 – 12 cm hoog. Het grotere vaasje ziet u op de tweede foto en is ongeveer 20 cm groot. De prijzen zijn inclusief de bloemen.

Elk vaasje is gevuld met verschillende kleurrijke bloemen. Er zijn nu kleine gele en bruine (deze staat niet op de eerste foto, wel staan ze los op de laatste foto) vaasjes beschikbaar, het grotere vaasje is er alleen in een heldere versie die u op de tweede foto kunt zien.

Op zoek naar iets groters? Bekijk dan eens dit boeket, die overigens ook met vaas besteld kan worden.

Voorlopig kan er alleen bezorgd worden rondom: Ermelo, Putten en Harderwijk. Wij hopen dit gebied zo snel mogelijk te kunnen uitbereiden en laten dit dan aan u weten. Mocht u een hele grote bestelling net buiten deze gebieden hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Vaasje gevuld met bloemen

SKU 88 Categorie