Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Pioenrozen

2,50

Pioenrozen

Nu per stuk te bestellen. Het is een echte verrassing wat u binnen krijgt. Het assortiment kan per dag verschillen en zal varieren van roze tot donker roze/rood.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Pioenrozen zijn de bloemen van dit seizoen. Het is een echte zomerbloem en zal ook lang kunnen shinen op de vaas.

De Pioenrozen zijn er in veel verschillende soorten. Eén van de bekendste pioenrozen zijn de licht roze Sara Bernard, deze staat niet alleen bekend om haar kleur, maar ook haar geur valt zeker niet te missen. Dit is een mooie pioenroos die uit zichzelf een grote knop kan geven waar vele bladeren uit zullen ontstaan.

De roze Coral Sunset, welke van kleur weet te veranderen in zijn bloeitijd mogen we ook zeker niet vergeten. Heb jij hem al eens zien transformeren? Hij zal roze beginnen en langzaam in zijn bloeiperiode naar perzik/beige verkleuren. Het is zeker de moeite waard om deze kanjer eens van dichtbij te bewonderen.

Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer van wit tot donker roze of zelfs rood u kunt het zo gek niet bedenken.

Pioenrozen zijn populaire bloemen van dit buitenseizoen en ze zijn makkelijk te houden op de vaas. Ook zijn ze vaak erg dankbaar en worden het mooie volle bloemen.

Nu per stuk te bestellen. Dan krijgt u één van onze mooie soorten thuisbezorgd of kunt u ze komen afhalen. Het assortiment kan per dag verschillen, het is dus echt een verrassing! Heeft u toch liever een soortje die u graag wilt, neem dan contact met ons op en dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Wij zullen vooral roze en donker roze soorten op voorraad hebben, wees er snel bij want op = op

 

 

 

 

Pioenrozen

SKU 67 Categories ,