Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Boeket Tulpen

4,50

Tulpen boeket

De echte Nederlandse bloem is er weer en ze zijn weer bij ons verkrijgbaar. U krijgt een gemixed bos met verschillende kleuren of een vaste kleur. De kleur kan per dag veranderen door ons wisselende aanbod, houd de website dus goed in de gaten. De grootte en hoeveelheid tulpen die elke maat is, kunt u terug vinden in de beschrijving hier beneden.

afbeelding dient als voorbeeld. Tulpen kunnen afwijken van de afbeelding.

Afhalen en bezorgen kan dezelfde dag al! Mits u het voor 12:00 uur besteld. Geef dit tijdig aan in de opmerkingen bij de afrekenpagina.

Uitverkocht

Beschrijving

Boeket Tulpen

Een seizoensgebonden boeket met de allermooiste tulpen. De tulpen zijn toch wel echt de Nederlandse bloemen en bijna ieders favoriet. U kunt bij ons een boeket tulpen bestellen in verschillende kleuren die wij op dat moment op voorraad hebben. U krijgt een leuk gemixed boeket met verschillende kleuren of een vaste kleur, laat u verrassen. Per dag kan het aanbod voor de tulpen veranderen, houd de site en de facebookpagina dus goed in de gaten. Een boeket tulpen bestaat uit 10 tulpen.

Tulpen moet je niet op teveel water zetten, zo groeien ze niet zo hard en zullen ze niet zo ver boven de vaas uitkomen. Hoe meer water hoe harder ze zullen groeien.

Maten van de boeketten gaan als volgt:

  • Klein is 10 tulpen
  • Middel is 20 tulpen
  • Groot is 40 tulpen

 

Afhalen en bezorgen kan dezelfde dag al! Mits u het voor 12:00 uur besteld. Geef dit tijdig aan in de opmerkingen bij de afrekenpagina.

Voorlopig kan er alleen bezorgd worden rondom: Ermelo, Putten en Harderwijk. Wij hopen dit gebied zo snel mogelijk te kunnen uitbereiden en laten dit dan aan u weten. Mocht u een hele grote bestelling net buiten deze gebieden hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Boeket Tulpen

SKU 64 Categories ,