Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Paasworkshop 2022

Pasen 2022 komt er alweer bijna aan. Dit jaar hopen wij weer een paasworkshop te mogen geven. We gaan dit jaar een paasei maken, onder het genot van een hapje en een drankje. De data waarop wij de paasworkshop willen geven zijn: dinsdag 5 april 19:00 uur en vrijdag 8 april 19:00. Mochten er veel aanmeldingen komen zullen wij nog een extra datum toevoegen.

De kosten van deze workshop bedragen €32,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief een hapje en een drankje

Jullie krijgen een basisframe en daarmee mogen jullie alles bedenken. Je mag de krans helemaal zelf naar wens opmaken. Hier rechts hebben wij een voorbeeld gemaakt, maar dit is alleen maar een voorbeeld. Wij zorgen voor verschillende paasmaterialen. Verder zullen er verse materialen zijn welke goed indrogen en een groot deel zal bestaan uit al gedroogde items. Het is een frame wat jullie zelf overal op kunnen hangen. Dit kan binnen zijn, maar dat kan natuurlijk ook buiten zijn.

Het kan voorkomen dat er tijdens de paasworkshop andere materialen beschikbaar zijn zoals op de foto. Dit omdat het voorbeeld op een eerder tijdstip wordt gemaakt en de materialen anders kunnen zijn. 

We hebben een volledig nieuwe workshop ruimte waar genoeg plek is voor iedereen, maar geef je snel op want vol = vol! 

Wil je heel graag meedoen, maar schikken deze data niet? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we kijken of we samen een andere passende datum kunnen vinden.

Meteen opgeven? Ook dat is mogelijk! Vul hieronder het inschrijfformulier in.

paasworkshop

Inschrijfformulier Paasworkshop