Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Moederdag arrangement

Zondag 8 mei 2022 is het tijd om onze moeders in het zonnetje te zetten! Dat doen wij natuurlijk altijd graag en daar hebben wij een gezellig moederdag arrangement mee gemaakt. Samen met je (schoon)moeder (mag natuurlijk ook iemand anders zijn!) volgen jullie een gezellige workshop en daarbij zorgen wij dan voor een aantal lekkere hartige, zoete en andere lekkernijen. Natuurlijk serveren wij daar ook verschillende soorten drankjes bij!

Ondertussen dat jullie lekker zitten te smullen maken we ook een leuke droogbloemen krans op onze eigen gemaakte frames. Wij zorgen voor allemaal verschillende droogbloemen waar jullie dan uit mogen kiezen. 

Jullie gaan dan een krans naar keuze van +/- 28 tot 30 cm voor de helft/driekwart vullen met droogbloemen. Hierbij leggen we natuurlijk eerst uit wat jullie kunnen doen om de krans zo mooi mogelijk te maken.

De kransen snijden wij zelf uit waardoor u kunt kiezen uit verschillende houten frames. U kunt kiezen uit een frame van een hart; een cirkel met mama; een cirkel met naam naar keuze (kleine meerprijs +€3,00) of een cirkel zonder tekst.

Verder hebben we dan nog verschillende hapjes en lekkernijen, maar wat precies dat houden we nog even geheim!

Wij willen deze dag graag inplannen op dinsdag 17 mei om 19:00 uur! Dus schrijf je alvast in! Inschrijven kan doormiddel van een appje, mail of via het contactformulier. Hier kunt u ook terecht voor eventuele andere vragen!

Dit arrangement duurt +/- 2 tot 3 uur. Het hangt een klein beetje af van de snelheid en grootte van de groep. 

Wat zijn de kosten?

Normaal gesproken betaald u voor zo’n arrangement €40,00 per persoon. Speciaal voor moederdag betalen jullie ipv. €80,00 nu €65,00 voor twee personen dit is inclusief alle hapjes, drankjes, droogbloemen, krans naar keuze en uitleg.

Schikt de datum niet? Vraag dan even naar de mogelijkheden we kijken er graag naar!

 

Zien wij jullie dinsdag 17 mei? Voor andere vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

 

Graag opgeven? Dat kan! Het mag via de mail, via ons whatsapp nummer of via het inschrijfformulier hier beneden. Wij sturen u dan een betaalverzoek, wanneer deze is voldaan is de inschrijving definitief. Geef dan ook meteen door met welk frame je graag zou willen werken. Dan zorgen wij dat alles klaarstaat op dinsdag 17 mei. 

Moederdag krans - 30 cm
Houten hart

Direct inschrijven? Dat kan hier!

Let op de inschrijving is pas definitief nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Wij sturen u een factuur of betaalverzoek toe. Ontvangt u deze niet binnen 4 werkdagen? Neem dan contact met ons op.