Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Droogbloemen workshop 7 juni

Droogbloemen workshop bij Riebroeks Bloemetje

Heeft u altijd al eens een workshop willen doen, maar nooit een datum bij ons aangevraagd? Nu is het uw kans! Wij willen dinsdag 7 juni 14:00 uur en 19:00 een droogbloemen workshop houden. 

Er zijn dan verschillende dingen waar uit kan worden gekozen met bijbehorende maten en prijzen:

  • Metalen ring ( tussen de 30 en 35 cm) €32,50 per persoon
  • Touwkrans (30 cm) €37,50 per persoon
  • Houten krans (tussen de 28 en 30 cm) €32,50 per persoon

Of 

  • Houten krans met naam naar keuze (vooraf aangeven, zodat wij deze kunnen samenstellen voor jullie) €35,50 per persoon

Maar wat houdt een droogbloemen workshop precies in en wat zit daar allemaal bij?

U krijgt van ons de keuze uit een ruim assortiment droogbloemen welke u kunt gebruiken voor de workshop. U zit niet vast aan dezelfde droogbloemen, jullie mogen allemaal iets anders kiezen mochten jullie dat willen.

U krijgt het door u gekozen frame voor u op tafel. Een uitleg over hoe u het beste kunt beginnen. De juiste materialen om de droogbloemen krans mee te maken en natuurlijk een lekker hapje en drankje. Uiteindelijk gaat u dus met een eigen gemaakte krans naar huis!

Wilt u meer informatie over hoe de kransen eruit zien? Bekijk dan deze pagina eens! Hier staat alles stuk voor stuk uitgelegd. (niet alles is te doen tijdens deze droogbloemen workshop, alleen de bovenstaande frames zijn te kiezen)

Wilt u zich graag opgeven? Dat kan! U kunt dit doen door een mailtje te sturen naar info@riebroeksbloemetje.nl of een appje/belletje naar 06-83059023 (of via de whatsapp button onderaan de pagina). Geef hierbij direct aan welke workshop u graag wilt volgen , welk tijdstip en met hoeveel personen. Dan ontvangt u altijd een bevestiging en vanaf nu ook een betaalverzoek met aanbetaling. Als deze is voldaan is de inschrijving compleet en staat u defintief op de lijst. U kunt hier uiteraard ook terecht voor eventuele vragen. 

Let op! Houdt er rekening mee dat onze workshop zich op een zolder bevindt en u een trap op moet. Bent u slecht ter been? Laat dit vooraf aan ons weten dan zullen wij de workshop verplaatsen naar beneden.

houten krans met naam - droogbloemen workshop
De houten krans met eigen tekst