Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering
Kies een basis ondergrond.
Metaal
Touw
Kies de gewenste diameter voor uw krans.
Kies aan welke zijde de krans opgemaakt moet worden.
Links
Rechts
Kies de gewenste kleuren combinatie.
Ik ontvang graag vooraf een foto van mijn samengestelde krans.
Ja, ik wil een foto!
€ 20,00

Eigen droogbloemen krans samenstellen

Er staan al een aantal kransen bij ons op de webshop, maar het kan natuurlijk zijn dat het net niet is wat jij graag zou willen. Middels bovenstaande keuzes kunt u zelf uw eigen droogbloemen krans samen stellen.

Hier proberen wij uit te leggen welke keuzes u allemaal kunt maken.

Keuze 1: Welk materiaal wilt u gebruiken als basis ondergrond. Dit kan een touwkrans zijn, maar dit kan ook een metalen krans zijn. Let op de metalen kransen zijn allemaal een beetje anders van elkaar. De kleinste maat (20 cm) heeft een vast haakje. De 30 cm heeft een ketting met een haakje waarmee deze kan worden opgehangen. De 50 cm heeft geen ophang systeem, maar hier leveren wij touw bij. De touwkransen hebben alle 3 een touwtje aan de krans zitten om deze op te hangen.

Keuze 2: De diameter van de krans. U heeft de keuze uit 3 maten voor de touwkrans (30,40 en 50 cm) en ook 3 keuzes voor de metalen krans (20,30 en 50 cm). Mocht de juiste maat er nu niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op.

Keuze 3: De keuze aan welke kant u het droogbloemen design wilt hebben. Hieruit kan gekozen worden voor zowel een linker of rechter kant.

Keuze 4: De kleuren van de droogbloemen. Hier kunt u aangeven welke kleuren u graag zou willen in de droogbloemen krans. U kunt meerdere kleuren aanvinken, houdt er rekening mee dat er altijd met een naturel basis zal worden gewerkt i.v.m. de vulling van de krans. Deze vullen wij dan verder met de door u gekozen kleuren.

Keuze 5: Ik wil graag een foto vooraf ontvangen van mijn krans. Dan versturen wij de krans uiteraard pas na goedkeuring. Deze optie kost niets extra’s, maar dan weet u wel zeker dat u een krans naar wens binnen krijgt.

Mochten er na de bestelling nog vragen zijn, vanuit ons zullen wij uiteraard direct contact met u opnemen. En dit geldt natuurlijk ook voor u, mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust.

Er staan ook al een aantal kant en klare kransen op onze webshop, mocht u graag wat inspiratie op doen. De afbeeldingen bij dit artikel dienen alleen als voorbeeld. Wij werken met handgemaakte items en levende producten ze wijken dus af van de afbeelding.

De kransen worden voor de helft opgemaakt met droogbloemen, zoals aangegeven in de keuze opties. Voor een volledig gevulde droogbloemen krans kunt u altijd contact met ons opnemen.