Bloemenabonnement(en) - Riebroeks Bloemetje
Gratis verzending vanaf € 50
Bloemen voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis retourneren

Bloemenabonnement(en)

Ontvang nu een gratis vaas bij het afsluiten van een bloemabonnement! Geldig tot 28 februari 2021

Een particulier bloemabonnement

Wilt u graag elke week, twee wekelijks of maandelijks vast een nieuw boeket? Dit kan bij ons. Hoe makkelijk is het dat u er dan zelf niks meer aan hoeft te doen en dat er altijd iets voor u klaar staat of zelfs wordt bezorgd?

U kunt tegenwoordig overal een bloemetje kwijt want bloemen geven rust in huis maar maken het huis ook net even wat gezelliger. Met een bloemabonnement komt er elke keer een nieuw leuk boeket naar u toe. U kunt ervoor kiezen om alles van te voren vast te leggen in kleur of u kiest ervoor om elke keer weer een nieuwe verrassing binnen te krijgen. Hoe leuk is dat wel niet dat u eigenlijk elke keer weer een kleine verrassing binnen zult krijgen. 

Maar wat kost nu zoiets? Dat is nu het leuke u kunt vooraf aan ons laten weten wat u per boeket wilt uitgeven en ook nog tot wanneer u het bloemabonnement wilt laten lopen. U kunt dit allemaal zelf bepalen, wel hebben wij een minimaal bedrag van €10,- per boeket. Aan het eind van het abonnement kunt u hem altijd verlengen als u dit graag zou willen. Ook kunt u hem op elk gewenst moment stopzetten of zelfs even stopzetten met bijvoorbeeld een lange vakantie.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Of vul onderstaand formulier in en begin direct aan een bloemabonnement. De gemaakte kosten zullen wij dan per factuur voorgaand aan het eerste boeket naar u toesturen. U kunt kiezen uit een betaling per keer, per maand of alles in één keer. Dit overleggen wij altijd eerst met u. 

En als laatste nog iets:  U hoeft ook geen bezorgkosten voor een bloemabonnement te betalen in de omgeving van Ermelo, Harderwijk en Putten!

Ontvang nu een gratis vaas bij het afsluiten van een bloemabonnement! Geldig tot 28 februari 2021.

Plukboeket
Boeket pastelkleuren

Een zakelijk bloemabonnement

Een bloemetje en/of plant naast uw bureau brengt rust maar ook sfeer met zich mee. Met een boeket of plant op de balie trekt u direct de aandacht van uw eigen klanten. In overleg met u zoeken wij naar de meest geschikte bloemen en/of planten voor uw kantoor ruimte.

U kunt kiezen uit een wekelijks, twee wekelijks of maandelijks abonnement wat dan voor u klaar staat.

Natuurlijk kunt u bij ons ook afspraken maken over verjaardagen of andere speciale gelegenheden van u en uw personeel! Dan zorgen wij ervoor dat er een gepaste attentie wordt bezorgd. Voor andere specifieke wensen kunt u ook altijd bij ons terecht!

U kunt vrijblijvend contact opnemen over de verschillende mogelijkheden, wij denken graag met u mee over uw zakelijke abonnement.

Direct inschrijven voor een bloemabonnement?

Wilt u graag al meteen beginnen aan uw nieuwe bloemabonnement? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij regelen de rest. U kunt zelfs via dit formulier iemand een bloemabonnement cadeau doen door een extra adres in te vullen. Dit kunt u doen door een ander adres in te vullen bij het bezorgadres en wij zorgen dat het boeket op de goede plek terecht komt. Het bedrag van het boeket per keer kunt u zelf invullen en is al mogelijk vanaf €10,- euro per boeket.

Aankleding voor uw bruiloft
boeket groot in pot