Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bloemenabonnement(en)

HET IS OP DIT MOMENT HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BLOEMABONNEMENT AF TE SLUITEN

Neem contact met ons op voor meer informatie

Een particulier bloemabonnement

Wilt u graag elke week, twee wekelijks of maandelijks vast een nieuw boeket? Dit kan bij ons. Hoe makkelijk is het dat u er dan zelf niks meer aan hoeft te doen en dat er altijd iets voor u klaar staat of zelfs wordt bezorgd?

U kunt tegenwoordig overal een bloemetje kwijt want bloemen geven rust in huis maar maken het huis ook net even wat gezelliger. Met een bloemabonnement komt er elke keer een nieuw leuk boeket naar u toe. U krijgt elke keer weer een verse verrassing. U kunt natuurlijk wel aangeven als u een bepaald soort bloemen liever niet heeft, dan kunnen wij daar een beetje  rekening mee houden

Maar wat kost nu zoiets? Dat is nu het leuke u kunt vooraf aan ons laten weten wat u per boeket wilt uitgeven en ook nog tot wanneer u het bloemabonnement wilt laten lopen. U kunt dit allemaal zelf bepalen, wel hebben wij een minimaal bedrag van €17,50,- per boeket. Aan het eind van het abonnement kunt u hem altijd verlengen als u dit graag zou willen. Ook kunt u hem op elk gewenst moment stopzetten of zelfs even stopzetten met bijvoorbeeld een lange vakantie of gewoon als het eventjes niet uitkomt kan het altijd verschoven worden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Of vul onderstaand formulier in en begin direct aan een bloemabonnement. De gemaakte kosten zullen wij dan per factuur voorgaand aan het eerste boeket naar u toesturen. U kunt kiezen uit een betaling per keer, per maand of alles in één keer. Dit overleggen wij altijd eerst met u. Wij leveren het boeket na betaling bij u af.  

En als laatste nog iets:  U hoeft ook geen bezorgkosten voor een bloemabonnement te betalen in de omgeving van Ermelo, Harderwijk en Putten! U betaalt dus echt alleen de bloemen. Wij bezorgen onze bloemabonnement ook alleen in deze omgeving omdat wij anders de versheid niet kunnen waarborgen. 

De boeketten worden geleverd op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Plukboeket

Direct inschrijven voor een bloemabonnement?

Wilt u graag al meteen beginnen aan uw nieuwe bloemabonnement? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij regelen de rest. U kunt zelfs via dit formulier iemand een bloemabonnement cadeau doen door een extra adres in te vullen. Dit kunt u doen door een ander adres in te vullen bij het bezorgadres en wij zorgen dat het boeket op de goede plek terecht komt. Het bedrag van het boeket per keer kunt u ook aangeven en is al mogelijk vanaf €10,- per boeket. Let op de bezorging kan alleen plaatsvinden in Ermelo, Putten, Harderwijk en omgeving. 

Wilt u graag een abonnement afsluiten, maar heeft u liever eerst contact met ons? Geen probleem, Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via de website, e-mail of telefoon.

Aankleding voor uw bruiloft
boeket groot in pot