Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Bedrijfsuitjes

Altijd al eens een creatief uitje willen doen? Vanaf nu is het mogelijk om samen met je collega’s een leuke workshop bij ons te volgen. Er komen vaak verschillende workshops voorbij en deze kunt u vanaf nu dus ook als bedrijfsuitje bij ons reserveren. U kunt dan zelf aangeven welke workshop jullie graag zouden willen volgen, ook is het mogelijk om meerdere workshops met elkaar te combineren. Dit betekent dus dat een aantal collega’s een andere workshop kunnen volgen als bijvoorbeeld de andere helft. Zo heeft ieder wat wils, maar zijn jullie wel gezellig met elkaar bezig. En jullie zijn echt helemaal alleen zijn, zonder andere gasten.

De workshops die beschikbaar zijn kunt u vinden onder het kopje ‘workshops’. Mocht de juiste workshop er op dat moment niet tussen zitten, kunt u ook contact opnemen voor andere workshop ideeën die bij ons gedaan kunnen worden. De workshops kunnen ook seizoensgebonden zijn wanneer u hier interesse in hebt.

Tijdens de workshop beginnen we centraal met een hapje en een drankje. Daarna neemt iedereen een plekje waar hij/zij goed kan werken. Hierna volgt een korte uitleg en daarna mogen jullie lekker zelf aan de slag. Laat uw creativiteit maar de vrije loop gaan! Waar nodig is zullen wij assisteren.

Normaal gesproken kosten de workshop €30 per persoon, maar bent u met meer dan 10 personen, dan kunt u aanspraak maken op een groepskorting. Voor de actuele groepskorting dient u contact met ons op te nemen. (Vanwege de RIVM regels mogen wij op dit moment maximaal 6 mensen voor een workshop hebben. De groepskorting geldt dus tijdelijk vanaf 6 personen!) In de prijs zit een hapje, drankje en de workshop met materialen inbegrepen.

Vanwege Covid-19 zullen wij dus niet meer dan 6 gasten kunnen ontvangen en daarbij zorgen we voor genoeg afstand tot elkaar. Dan kunt u toch een leuk bedrijfsuitje doen is deze toch wel moeilijke tijd.

Het is erg leuk om samen met uw collega een gezellige workshop te volgen en wij ontvangen u graag in onze speciale Atelier. Eerst vooraf een keertje komen kijken? Ook dit is mogelijk, maak daarvoor even een afspraak met ons.

De workshops worden vaak door ons ingedeeld in seizoensthema’s dat betekend dus voor de maand september en oktober het herfst thema en voor november en december het kerst thema. De voorbeelden daarvan volgen zo snel mogelijk.

U kunt zich ook direct hieronder inschrijven

Tulp columbus

Inschrijving bedrijfsuitje