Gratis verzending vanaf €50   €75
Persoonlijk advies
Snelle levering

Kerstworkshop 2021

Kerstmis, een gezellige tijd waarin we het huis vaak gezellig maken met elkaar. Daar hoort natuurlijk ook een gezellige kerstworkshop 2021 bij. De kerstworkshop wordt gegeven bij Riebroeks Bloemetje en ligt in de omgeving van Ermelo, Putten en Harderwijk. We gaan hopelijk dit jaar een gezellige tijd met elkaar tegemoet. 

Er zijn dit jaar 3 keuzes voor de kerstworkshop. U kunt kiezen uit een kerstboompje op een houten voet, een kerststuk met twee groene kerstballen erop of een kersttoef op een plank. 

Uiteraard kunt u ook nog kiezen voor de kerstplank van vorige jaar! Deze was een echte hit voor de doe-het-zelf pakketten. 

We hebben dit jaar 5 datas geprikt voor de workshops: 

  •  woensdag 8 december 2021 vanaf 19:00 uur  (VOL)
  • donderdag 9 december 2021 vanaf 19:00 uur (vol)
  • zaterdag 11 december 2021 vanaf 14:00 uur  (VOL)
  • dinsdag 14 december 2021 vanaf 19:00 uur (VOL)
  • donderdag 16 december vanaf 19:00 uur (Nog 3 plaatsen)
 

Mocht de juiste datum er niet bij zitten, neem dan gerust contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een extra datum.

De kosten van een workshop bedragen €37,50 per persoon en dat is inclusief een hapje en een drankje.

Uiteraard kunt u ook een doe-het-zelf pakket bestellen met alle producten die u nodig heeft in één pakket. Dan kunt u hem zelf maken in uw eigen tijd. 

Inschrijven kan direct hieronder met formulier

Kerstworkshop 2021
Doe het zelf kerstboom

Kerstboompje

Een gezellig kerstboompje op een houten plankje. We gaan de kerstboom ook helemaal zelf samen stellen met verschillende soorten kerstgroen en decoratie materialen. 

Dan voegen we als laatste nog een paar lichtjes toen en dan kan de kerstboom stralen tot kerst!

Hoogte varieert van 50 tot 70 cm hoog. 

Let op, dit voorbeeld kan afwijken van het daadwerkelijke ontwerp ivm kerstgroen wat nog niet beschikbaar is op dit moment.

Kerstballen

Een gezellige houten schijf met daarop twee groene kerstballen, met lampjes en verschillende decoratie. U mag zelf de kerstballen opmaken met verschillende soorten kerstgroen. Uiteraard gaan we hem daarna decoreren met lampjes en verschillende decoratie materialen. 

Let op, dit voorbeeld kan afwijken van het daadwerkelijke ontwerp ivm kerstgroen wat nog niet beschikbaar is op dit moment.

doe het zelf Kerstballen
toef

Kersttoef

We maken een leuke kersttoef met verschillende groen soorten en decoraties. Daarna werken we hem nog af met leuke verlichting en kunt u hem aan de deur of muur hangen.  U kunt het helemaal zelf invullen.

De kersttoef zal ongeveer een lengte hebben tussen de 50 en 65 cm lang. 

Oud maar goud waard…

En als laatste kunt u ook nog kiezen voor de kerstplank van vorige jaar. De kerstplank is een kerststuk voor op tafel met verschillende soorten kerstgroen en decoratie materialen, met een leuke kerstbel erin! Zie de foto hierboven voor het eindresultaat.

 

Hieronder kunt u zich direct inschrijven voor de kerstworkshop 2021:

Inschrijfformulier kerstworkshop 2021